Zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022

Tijdens de achtste editie van 'À l'Ostendaise - Noordzeevisfestival' proef je de creaties van Oostendse chefs tijdens een sfeervol weekend met zicht op zee.

Niet minder dan 22 Oostendse chefs bereiden speciaal voor jou een waaier aan topgerechten. Noordzeevis en andere lokale, dagverse producten zijn daarin telkens het hoofdingrediënt.

Download hier de folder met alle gerechten

Deelnemende restaurantsGerechten

Praktisch

Datums

Zaterdag 25/06
van 11.00 tot 21.00 uur


Zondag 26/06
van 11.00 tot 19.00 uur

Prijzen

Gerechten kosten 8 euro per bordje. Je laadt jouw cashless betaalkaart op aan de kassa en kunt meteen naar hartenlust proeven. De betaalkaart kan opgeladen worden met cash of een debetkaart. Voor de borden en kommetjes vragen we een waarborg van 2 euro.

Waarborg
Per glas wordt een waarborg van 0,50 euro gerekend. Het bedrag wordt opnieuw op de kaart gezet na het binnenbrengen van de glazen in het verzamelpunt.

Ecologie
Op À l'Ostendaise worden wegwerpmaterialen volledig vervangen door duurzame en herbruikbare alternatieven. Naast de glazen, worden de borden ingezameld en afgewassen voor hergebruik. 

Bezoekers kunnen hun eigen bestek meebrengen of een herbruikbaar "Food'O" bestekset kopen met lepel, vork, mes en rietje uit bamboe voor 2,50 euro.

Locatie en bereikbaarheid

Zeeheldenplein
8400 Oostende

'À l’Ostendaise - Noordzeevisfestival' is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
De dichtstbijzijnde parkings zijn Parking Station-Zee en Parking Visserskaai.

Toegankelijkheid

'À l'Ostendaise - Noordzeevisfestival' is ook zeer toegankelijk voor mensen met een beperking. Er zijn onder andere aangepaste toiletten en in de buurt zijn enkele aangepaste parkeerplaatsen en een Kiss and Ride zone aanwezig.

Sfeerbeelden

Beschikbare hotels tijdens A L'Ostendaise

op de hoogte blijven van leuke activiteiten in Oostende

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen