Hondshaai met chips van aardpeer en een beurre blanc van gefermenteerd eekhoorntjesbrood en vin jaune Haut Meer lezen
Risotto van witte asperges met zeebaars, witte wijn, chermoula van bladpeterselie, dille, olijfolie, citroen Galerie BeauSite Meer lezen
Tartaar van schelvis - Slaatje van venkel, citrus, granaatappel en basilicum - Focaccia Ristorante Marina Meer lezen
Zeewolf, puree van venkel, gegrilde zeekraal, korst van parmezaan en jus van waterkers Smowk Meer lezen
Kabeljauw in witte wijnsaus, garnalen, mosselen, tomaat en peterselie Brasserie Leon Spilliaert Meer lezen
Chocoladetaco met parfait, framboossorbet, crumble en yoghurtespuma Chocolatier Olivier Willems Meer lezen
Een cremeux van vanille met Darselect-aardbeien, crumble en een schilderachtige coulis Bakkerij Decock Meer lezen