Hieronder vind je de deelnemende restaurants van 'Ostendaise - North Sea Food Fest'.

Guillaume David

Bakkerij Decock is een artisanale familiebakkerij met een passie voor smaak sinds 1855. Ze bieden een grote variëteit van (desem)broden, heerlijke...

Bruce Lybeer

Wie vaak op het Leopold I plein (of 't Peerd in de volksmond) komt, weet dat het plein enkele gezellige cafés rijk is. Zo ook Bar Bristol! Charlotte...

Els Vanbiervliet

No guts, no glory. Zo zou je de eigenzinnige ondernemersdrift van Els Vanbiervliet en Jeremy Levecke nog het best kunnen omschrijven. In Belle de Jour...

Luc Deklerck

Bistro Mathilda is gehuisvest aan de rand van het Leopoldpark, op een boogscheut van het Casino-Kursaal. De bistro dankt zijn naam aan het bekende...

Steve Declerck

Brasserie Alfons staat voor comfort en gezelligheid, maar vooral voor de dagverse lunchgerechten bereid door chef Steve. Onder het de hashtag...

Danny Cousaert

Een go-to brasserie met verschillende noordzeespecialiteiten zoals tomate crevette en garnaalkroketten. Dicht bij Mu.ZEE, stad en zee. Een adres voor...

Randy Degroote

Brassi Grand Café serveert een menu geïnspireerd door de elegantie van Oostende, Franse keukenklassiekers en bistrofavorieten. Daarnaast bieden ze een...

Laurence Van Cauter

Not an ordinary breakfast - Great lunch - Awesome dinner

In CultuurCafé staan groenten in de hoofdrol. Werelds geïnspireerde gerechten die lokaal...

Eva Matton

Hotelschool Ensorinstituut Oostende nam in 2019 haar intrek in de FoodBox, een gloednieuw gebouw met degelijk uitgeruste vaklokalen met aandacht voor...

Kim Puystjens

De familie Puystjens kweekt op traditionele wijze en met veel vakmanschap en passie de enige Belgische oester. Dit doen ze in de Oostendse wateren van...

Frederick Debusschere

Elke nacht mengt Fijnbakkerij Debusschere de beste grondstoffen tot authentieke pistolets, brood en overheerlijke boterkoeken. Alles wordt vervaardigd...

Xavier Decauwer

Lunchen in een historisch pand, in het midden van de duinen, met zicht op zee. Dat is Fort Napoleon, de belevingsbrasserie. Geniet van de heerlijke...

Sam Vancoppenolle

Waar vroeger Jan’s Café huisde, vind je nu ‘Gastrobar Sam’. Dezelfde gezelligheid en warmte, maar toch een frisse en vlotte sfeer met de beleving van...

Kevin Beirens

Histoires d'O is een uniek plekje op de zeedijk tussen het Kursaal en de Rock Strangers. Nergens is de dijk breder aan de Vlaamse kust. Nergens is de...

Shannah Zeebroek

De geboren en getogen Ostendaise Shannah Zeebroek runt vanaf deze zomer samen met Elise Roelandt het vernieuwde Hotel du Parc, een onvolprezen art ...

Daorung Kaenphutsa

Deze nieuwkomer in de Gault&Millau-gids verrast je door lokale producten een Thaise twist te geven. Chef Daorung Kaenphutsa alias Juen’s passie werd...

Tom Vanhaecke

Tom Vanhaecke van Le Bassin is ambassadeur van de North Sea Chefs en gekend voor zijn overheerlijke visgerechten zoals gebakken zeetong, bouillabaisse...

Aimee Maes

Mac Moules, dat is seafood rock 'n roll style! Gulle porties mosselen en seafood burgers in een volkse setting. Het ideale restaurant om te genieten...

Olivier Willems

‘Chocolat’ is een bekende Brits-Amerikaanse film. De chocolaterie verandert door haar magie het leven van de inwoners. In Oostende hebben ze met...

Vida Acquaro

Ristorante Marina is al bijna 50 jaar een vaste waarde in Oostende. Ook op de nieuwe locatie op Oosteroever blijven Vida en haar team trouw aan de...

Jan Liebrechts

Restaurant North is gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Northlaan. Je kunt er tafelen met een uniek zicht op zee en strand. Bij mooi weer kunt je...

Stephen Foubert

Een interieur dat de adem afsnijdt in een omgeving die doet vergeten. Chef Stephen Foubert tovert samen met Chef Stefaan Noens en team met (h)eerlijke...

Steven Verriest

Net buiten de stadskern, in Stene, kun je terecht voor heerlijke, Italiaans geïnspireerde gerechten. Roccia is een ideaal adresje voor een gezellige...

Michiel Rabaey

STORM, het restaurant van voormalig Ter Duinen-docent Michiel Rabaey en zijn vrouw Nathalie Hiele, bevindt zich op de prachtig heraangelegde Hendrik...

Ayke Declercq

Toope, een trendy zaak op de Groentemarkt in Oostende, zorgt dagelijks dat jong en oud culinair verwend worden. Toope staat voor dagverse en lokale...