Rode mul - gele wortel - asperge - spinazie - zeewier

Rode mul/gele wortel/asperge/spinazie/zeewier

Allergenen:
Gluten, Ei, Vis, Selderij

de FoodBox

Eva Matton

Hotelschool Ensorinstituut Oostende nam in 2019 haar intrek in de FoodBox, een gloednieuw gebouw met degelijk uitgeruste vaklokalen met aandacht voor up-to-date lesmateriaal, nieuwe apparaten en materialen om de lessen te kunnen organiseren volgens de hedendaagse tendensen en normen. Naast het aanleren van basistechnieken op het vlak van keuken en restaurant, legt de school ook het accent op de ontwikkeling van het creatieve talent van elke individuele leerling en bereiden ze elke jongere grondig voor op het latere beroepsleven. In de opleiding gaat veel aandacht naar duurzaamheid en werken met lokale, korte ketenproducten. De stageplaatsen worden zorgvuldig uitgekozen en de laatstejaarsstudenten krijgen ook de kans om hun stage in het buitenland te volbrengen.

leerlingen hotelschool